Verbindingen / Jonctions 13

@ On-line, Constant Variable and elsewhere

////////////////////////////////

Jonctions/Verbindingen 13 : Prototypes voor Transmissie

5 ontmoetingsdagen rond verbindingsprotocollen, on-line netwerken en het internet als openbare ruimte. Prototypes voor Transmissie keek naar de protocollen, regels en voorschriften die het internet te definiëren. V/J13 probeerde onze verbeelding te voeden en te re-activeren over een digitale ruimte waar uitwisseling, experiment en kritiek kunnen gedijen.

Bezoekers waren zowel on-line als off-line welkom bij diverse werksessies, een concert, presentaties, een seminar, Desktop D’Amis, screenings.

Verbindingen/Jonctions (VJ), het tweejaarlijkse multidisciplinaire evenement dat Constant sinds 1997 organiseert, combineert high-, low-, en no-tech strategieën uit utopische, hedendaagse, traditionele en tribale culturen met open standaarden, vrije licenties, feminisme en queer theorieën. Het biedt radiomakers, kunstenaars, software programeurs, academici, linux gebruikers, interface ontwerpers, urban explorers, performance-artiesten, techneuten, advocaten en anderen de kans om elkaars praktijken te ervaren en hun activiteiten en interesses met elkaar en met een breed publiek te delen.

///////////////////////////////

info portfolio

Banner