Relearn 2017 - oproep voor deelname

Deze zomer reist Relearn naar Rotterdam. Nadat de organisatoren tijdens de voorbije weken voorstellen voor tracks verzamelden, zoeken ze nu deelnemers om deze week van relearning mogelijk te maken (29/08 - 02/09).

Relearn is een collectief leer experiment met net zoveel leraren als deelnemers. De collectieve studieweek zet parameters van/voor leren centraal, en zoekt manieren om deze te verplaatsen. Tijdens Relearn werken we met een reeks case studies, waarnemingen, vragen, of stapels studiemateriaal die als "tracks" de structuur van de week vormen. Relearn omarmt het resetten van denkmodi, om een uiteenlopende reeks aanpakken te heroverwegen, die voortkomen uit de ontwikkeling van onze culturen tot en via digitale entiteiten.

De editie van Relearn dit jaar is losjes verbonden aan een thema rondom zelf-organiseren en co-autonomieën met betrekking tot zowel machinale systemen als sociale formaties. We hopen dat de voorgestelde tracks als een lens kunnen gaan functioneren om ideeën rondom agentschap te reconstrueren en manieren te verkennen om deze te onderhouden. Met name in de huidige politieke en economische draaikolk willen we manieren ontdekken waarin co-autonomieën uit verschillende hoeken opnieuw onderzocht, gedeeld en gemaakt kunnen worden.

Voor alle praktische informatie, surf naar http://relearn.be/2017/


@ Poortgebouw

Stieltjesstraat 38, 3071 JX Rotterdam